گروه توسعه صنایع بهشهر

 اخبار " بهشهر " و شرکت‌های تابعه آن را  در " بیدنا " دنبال کنید  BIDNA

امروز ۳ شهریور ۱۴۰۵

ابوالفضل علی‌مراد سرپرست شرکت بهپاک شد

با حضور دکتر کاظم‌پور، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر؛ از خدمات سیروس درویشی تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه صنایع بهشهر، مراسم تودیع و معارفه سرپرست شرکت بهپاک با حضور دکتر کاظم‌پور، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر، جمعی از معاونان و مدیران هلدینگ و مدیران شرکت بهپاک برگزار شد.

در این مراسم، ابوالفضل علی‌مراد، رئیس هیئت‌مدیره شرکت بهپاک، با حفظ سمت به عنوان سرپرست این شرکت معرفی شد و مسئولیت سرپرستی بهپاک را بر عهده گرفت.

در ادامه، از تلاش‌ها و خدمات سیروس درویشی در دوران تصدی مدیرعاملی شرکت بهپاک تقدیر و با اهدای لوح تقدیر و هدیه، از زحمات وی قدردانی شد.

دکتر کاظم‌پور در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات مدیرعامل پیشین، بر تداوم مسیر توسعه شرکت بهپاک، ارتقای بهره‌وری و استفاده مؤثر از ظرفیت‌های تولیدی و عملیاتی شرکت تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر همچنین بر ضرورت پیگیری برنامه‌های توسعه‌ای، تقویت عملکرد شرکت، توجه به ظرفیت‌های بازار و حرکت در مسیر خلق ارزش پایدار برای سهامداران تأکید کرد.

در پایان این مراسم، ضمن آرزوی موفقیت برای ابوالفضل علی‌مراد در مسئولیت جدید، بر استمرار برنامه‌های توسعه‌ای و تحقق اهداف شرکت بهپاک تأکید شد.

 

انتشار این خبر

عضویت در خبرنامه

به روز رسانی دریافت کنید و از بهترین ها بیاموزید

دیگر اخبار

Start typing to see posts you are looking for.