گروه توسعه صنایع بهشهر

 اخبار " بهشهر " و شرکت‌های تابعه آن را  در " بیدنا " دنبال کنید  BIDNA

امروز ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

خدمت‌رسانی شرکت توسعه صنایع بهشهر به جاماندگان اربعین با برپایی موکب‌های مارگارین و بهپاک

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه صنایع بهشهر، همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی، شرکت‌های مارگارین و بهپاک با برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی، از جاماندگان اربعین حسینی پذیرایی می‌کنند.

 

این موکب‌ها با مشارکت کارکنان و حمایت مدیریت دو شرکت، با هدف پاسداشت فرهنگ عاشورا، ترویج روحیه همدلی و خدمت‌رسانی به عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپا شده است. در این موکب‌ها، خدمات پذیرایی از جمله توزیع نذورات و اقلام پذیرایی در اختیار جاماندگان اربعین قرار می‌گیرد.

 

شرکت‌های مارگارین و بهپاک، به عنوان دو شرکت زیرمجموعه شرکت توسعه صنایع بهشهر، همواره در کنار فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی را نیز در دستور کار خود قرار داده‌اند. حضور فعال این دو شرکت در ایام اربعین، جلوه‌ای از تعهد سازمانی، مشارکت کارکنان و ارادت به ساحت حضرت سیدالشهدا (ع) است.

 

شرکت توسعه صنایع بهشهر با قدردانی از تلاش‌های کارکنان و دست‌اندرکاران برپایی این موکب‌ها، خدمت به زائران و جاماندگان اربعین را فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار، همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌داند و امیدوار است این اقدامات، گامی هرچند کوچک در مسیر ترویج فرهنگ حسینی و خدمت به مردم باشد.

 

انتشار این خبر

عضویت در خبرنامه

به روز رسانی دریافت کنید و از بهترین ها بیاموزید

دیگر اخبار

Start typing to see posts you are looking for.