آیین کلنگ زنی پروژه تولید ایزوله سویا شرکت صنعتی بهپاک روز شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی در شهرک صنعتی بهشهر برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی توسعه صنایع بهشهر به نقل از روابط عمومی بهپاک، در این مراسم مسئولین کشوری و استانی از جمله ارسلان کاظمپور مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر، سیروس درویشی مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک و اعضای هیأتمدیره، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران، غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، گلوگاه و نکا در مجلس شورای اسلامی، محمدعلی موسیپور مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، محمد حامدیرستمی فرماندار شهرستان بهشهر، حجتالاسلام نادعلیزاده امام جمعه بهشهر، یاسر احمدی شهردار بهشهر، اسماعیل هادینژاد سرپرست معاونت نظارت و بازرسی سازمان صمت مازندران، مدیران بانکهای استان و مدیران جهاد کشاورزی مازندران حضور داشتند.
پروژه تولید ایزوله سویا بهعنوان یکی از طرحهای مهم توسعهای شرکت صنعتی بهپاک، با هدف تکمیل زنجیره ارزش محصولات سویا و افزایش سطح بهرهوری در صنایع غذایی کشور اجرا میشود. در فرآیند تولید این محصول، بخشی از بلغور سویای حاصل از روغنکشی که دارای حداقل ۵۰ درصد پروتئین است، وارد مرحلهای جدید از فرآوری میشود تا محصول نهایی با درصد پروتئین بالای ۹۰ درصد بهدست آید.
ایزوله سویا بهعنوان یکی از مواد اولیه پایه در صنایع غذایی، در تولید محصولاتی همچون انواع فرآوردههای گوشتی، سسها، سوپها، آبمیوهها، لبنیات، نان، دسرهای منجمد، غذای کودک، غلات صبحانه و ماکارونی کاربرد گسترده دارد. این ماده در حال حاضر بهطور کامل از خارج کشور و عمدتاً از چین وارد میشود. اجرای این پروژه علاوه بر کاهش وابستگی به واردات و جلوگیری از خروج ارز، زمینهساز اشتغالزایی پایدار و رونق اقتصادی منطقه بهشهر خواهد بود.
کل سرمایه گذاری در این طرح ۴۰۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است. اجرای پروژه ایزوله سویا، گامی مؤثر در مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، توسعه صنعتی مازندران و افزایش توان تولید ملی در حوزه پروتئینهای گیاهی بهشمار میرود.









