گروه توسعه صنایع بهشهر

 اخبار " بهشهر " و شرکت‌های تابعه آن را  در " بیدنا " دنبال کنید  BIDNA

امروز ۶ شهریور ۱۴۰۴

عملیات ساخت فوندانسیون تجهیزات فراکشنیشن روغن خوراکی در کارخانه مارگارین

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی توسعه صنایع بهشهر به نقل از روابط عمومی مارگارین، اکبر محمدزاده، مدیرعامل کارخانه مارگارین از آغاز رسمی عملیات ساخت فوندانسیون تجهیزات پیشرفته فراکشنیشن روغن خوراکی، با حمایت ها و پیگیری های دکتر کاظم پور مدیرعامل وبشهر، در محل سایت تولیدی این مجموعه خبر داد و آن را گامی مهم در راستای ارتقا‌ی کیفیت محصولات و به‌روزرسانی فناوری‌های فرآوری عنوان کرد.

محمدزاده در ادامه خاطرنشان کرد: با هدف به‌روزرسانی خطوط تولید و ارتقای کیفیت نهایی محصولات، پروژه نصب تجهیزات پیشرفته فراکشنیشن در دستور کار قرار گرفت و مطابق برنامه‌ریزی‌ها، ساخت فوندانسیون این تجهیزات به‌طور رسمی آغاز شده است.

وی افزود: «عملیات ساخت فوندانسیون مطابق با الزامات فنی تجهیزات و در هماهنگی کامل با تیم‌های مهندسی داخلی و مشاوران خارجی در حال انجام است. پس از اتمام عملیات ساخت فوندانسیون که شامل اجرای سازه‌های بتنی و تأسیسات زیربنایی است، تجهیزات به محل نصب منتقل می‌شوند.

انتشار این خبر

عضویت در خبرنامه

به روز رسانی دریافت کنید و از بهترین ها بیاموزید

دیگر اخبار

Start typing to see posts you are looking for.