سرپرست و عضو هیات مدیره شرکت مدیریت صنعت شوینده با تاکید بر لزوم حضور شرکت های شوینده در نمایشگاه های بین المللی گفت: شرکت مروارید هامون در نمایشگاه بین المللی عمان با محوریت محصولات تولیدی استان سیستان و بلوچستان حضور پیدا می کند.
به گزارش بیدنا، حقی سرپرست و عضو هیات مدیره شرکت مدیریت صنعت شوینده با اشاره به حضور شرکت های شوینده در نمایشگاه های بین المللی گفت: با توجه به برگزاری نمایشگاه محصولات تولیدی در استان سیستان بلوچستان جلسه ای با حسن پور مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان برگزار و مجوز حضور شرکت مروارید هامون در نمایشگاه بین المللی عمان برای عرضه محصولات شرکت مذکور اخذ شد.
وی حضور در نمایشگاه های بین المللی را بسیار مهم دانست و گفت: این نمایشگاه از ۲۶ الی ۲۹ شهریور در شهر عمان برگزار می شود و نقش بسزایی در صادرات کشورمان به کشور هدف عمان دارد.