





آغاز خدمت و تلاش
در سال 1323 بعد از آنکه ایران عزیزمان از عواقب و تاثیرات جنگ جهانی مصون نماند و در سهم خود کم و بیش دچار زحمت و مشکلات اقتصادی شد. مردانی با همت والا و سرشار از عشق به میهن فعالیتی را آغاز کردند که منجر شد به یک قصهی پر فراز و نشیب.
آغاز توسعه و پیشرفت
پس از سال ها فعالیت و خدمت در 14 دی ماه 1349 شمسی، دانهی تلاش و پشتکار شرکتی نوپا را به شماره ۱۴۳۹۳ به نام ” شرکت سهامی خاص توسعه صنايع آرين ” به ارمغان آورد. تا در قالب یک شرکت هلدینگ و با سرمایه اولیه 250 میلیون ریال کلیه شرکتهای غذایی و شوینده متعلق به خاندان لاجوردی را مدیریت نماید.
نامی که ماندگار شد
با گذشت 1 سال (20 مرداد 1350) و تغییر نام به ” توسعه صنایع بهشهر ” شايد كمتركسی گمان میكرد که آن همه تلاش و کوشش روزگاری درختی تنومند شود و اين چنين سايه افشانی كند، درختی که هرساله برهرشاخهاش پيوندی از توسعه و پيشرفت زده میشد تا از ميوههای رنگينش سراسرديار ايران زمين و حتی آن سوی مرزها نيز بهرهمند شوند.
نمادی سبز پوش
براساس مصوبه مجمع عمـومی فوق العاده مورخ 14 اسفندماه 1352 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تغییر یافت و در سازمان بورس اوراق بهادار تهران با نماد ” وبشهر ” پذیرفته شد.
انقلاب اسلامی
با و وقوع انقلاب اسلامی در سال 1357، شرکت توسعه صنایع بهشهر تحت پوشش سازمان ” صنایع ملی ایران ” قرار گرفت و نهایتا پس از یک دوره 13 ساله، در 8 بهمن ماه 1370 سهام این شرکت بعنوان اولین تجربه خصوصی سازی به عموم مردم واگذار شد و مجددا بخش خصوصی عهده دار مالکیت و مدیریت شرکت توسعه صنایع بهشهر گردید.
گسترش کار و تلاش
از سال 1370، شرکت توسعه صنایع بهشهر ضمن ادامه فعالیت در حوزه صنایع غذایی و شوینده، فعالیت خود را به سایر حوزههای مکمل فعالیت اصلی از جمله بانک، بیمه، ساختمان و سرمایهگذاری گسترش داد. مشارکت 38 درصدی در تأسیس اولین بانک خصوصی کشور به نام ” بانک اقتصاد نوین ” را میتوان بعنوان نقطه عطف فعالیت در این دوره نام برد.
نوری که روشن خواهد ماند
در سال 1390 با تملک بخش عمده سهام شرکت توسط ” بانک ملی ایران ” و تعلق اکثریت هیئت مدیره به وی عملا مدیریت شرکت توسعه صنایع بهشهر تحت نظارت کامل بانک ملی قرار گرفت. و امروز به عنوان یکی از مجموعههای مهم ” شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی ” به شمار میآید.